Zondag 18 juni is het weer Open Dag bij de Oosterwaarde

Open dag Oosterwaarde

Vanaf 10 uur tot 16.00 uur is er van alles te doen op onze prachtige boerderij. Zo treden er twee wereldkoren op (Deventer en Diepenveen), is er een biologisch terras met heerlijke zoete en hartige gerechten ( Mocht je nog iets willen bakken dan houden we ons van harte aanbevolen ! ) er zijn rondleidingen door de boeren, kinderen kunnen een trekkertocht maken, broodjes bakken of lekker tekenen en kleuren in de tekenhoek. De boerderij winkel is ook open en als je wilt mag je zelf je tuinbonen en peultjes oogsten !

Er is ook informatie over het lid worden van de Oosterwaarde, een voorbeeld van een oogstaandeel, de spelregels etc .Er is nog ruim plaats voor nieuwe deelnemers.

Er zijn hele schattige zwarte schaapjes op bezoek; de graasmaaiertjes van Pieter van der Wal.

Buiten BSO de Oosterwaarde van Mees en Janny is ook aanwezig en daar kunnen de kinderen hun diploma voor de boer halen. Tevens zullen zij informatie geven over de plannen rond de buitenschoolse opvang.  Kijk ook eens op www.voorjebuurt.nl/oosterwaardebso voor meer informatie over de actie voor de 12 -persoons fiets.

 De Open Dag is een leuke bestemming voor een fietstochtje en we zouden het ook enorm waarderen als jullie ook buren, vrienden of familie die de groenten van de Oosterwaarde nog niet kennen mee zouden willen nemen. Samen maken we er een feestelijke dag van,

 Groeten,

 van de Oosterwaarders  Ravi, Tineke, Tjeerd, Jelle en Tanne.

Informatie

Sallandsweg 6

7431PX Diepenveen

0570-593237

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden

  • dinsdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur.
  • zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Vind de Oosterwaarde op Facebook

Bewaren

Copyright © 2024 De Oosterwaarde. Alle rechten voorbehouden.